Hírek

Itt a Sin City red band előzetese (18+)

Megérkezett az augusztus 21-én mozikba kerülő Sin City: Ölni tudnál érte legújabb előzetese, ami már tizennyolcas karikát kapott az előző 16-ossal szemben.

A (piros-)fekete-fehér film ez alapján várhatóan mégpörgősebb, mégvéresebb, mégsötétebb, mégdurvább lesz. Látva azonban a több mint két perces trailert, félő, ezt már úgy viszi túlzásba, hogy az eredeti film kultusz jellegét veszélyezteti. Ne legyen igazunk! Lássuk meg, mit kapunk 2D-ben és 3D-ben!

Avatar

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, főszerkesztő-helyettes. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya