Hírek

Itt a Star Wars: Andor sorozat előzetese

Jó hír a rajongóknak: az Andor sorozat már idén nyáron látható lesz.

Két év kihagyás után újra dübörög a Star Wars Celebration, és máris rengeteg új tartalommal látta el a Star Wars-rajongókat. Többek között bepillantást nyerhettek a hamarosan megjelenő Rogue One előzménysorozatra, az Andorra is Diego Luna főszereplésével. Bár igaz, hogy a sorozat bepillantást enged a rajongóknak a lázadás korai napjaiba, ami ennél is fontosabb, megtudhatjuk, mi vonzotta Cassian Andort a galaktikus lázadásba, és hogyan változtatta át öncélú nihilistából önzetlen mártírrá, aki Jyn Erso (Felicity Jones) mellett hal meg a Rogue One-ban.

A sorozat augusztusban érkezik a Disney+-ra, méghozzá 12 résszel.

A sorozat története egy évet ölel majd fel, és öt évvel a Zsivány Egyes eseményei előtt játszódik majd. Luna karaktere a szülőbolygója elpusztulása után rá kell, hogy ébredjen, hogy nem menekülhet örökké a Birodalom elől, szóval valószínűleg a széria nagy része ezt a kérdéskört járja körbe.

Az előzetesben megláthatjuk merre járt, milyen volt Cassian Andor a Rogue One előtti időkben.

A Rogue One rajongói Luna mellett Genevieve O’Reilly-t is láthatják Mon Mothma szerepében, Forest Whitaker-t pedig Saw Gerrera szerepében. A Csernobilból ismert Stellan Skarsgård is bekerült a stábba.

A sorozat 2022. augusztus 31-tól lesz megtekinthető.

Incze Kata

Incze Kata 2018-ban végzett a kolozsvári Sapientia filmkészítés szakán, mester tanulmányait is ott folytatta. Jelenleg diplomafilmjét készíti, rendezőasszisztensként dolgozik és rendszeresen publikál a Filmtetten is. Szereti a hollywoodi reneszánszt, az amerikai független filmeket és mindent, amiben sokat beszélnek és mégis izgalmas.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com