Hírek

Itt a Star Wars: Rogue One előzetese!

star_wars_rouge_one_zsivany_egyesA Star Wars: Rogue One (Zsivány Egyes) előzetesét most tette közzé a Disney: ez az első bepillantás a titokzatos filmbe.

A 2016-os Star Wars film, a Rogue One eddig szinte teljes homályba burkolózott: alig néhány információmorzsát lehetett tudni róla. Ilyen a történet alapja: a Rogue One arról a lázadó csapatról szól, amely az Egy új remény kezdete előtt megszerzi a Halálcsillag terveit. A rendező Gareth Edwards (Godzilla), ami vegyes reményekkel kecsegtet. A főszereplő Felicity Jones (A mindenség elmélete) lesz. További szereplők: Forest Whitaker, Mads Mikkelsen, valamint Riz Ahmed, Diego Luna, Jiang Wen, Donnie Yen, Alan Tudyk.

A film hangulatába és látványába tehát a ma megjelenő trailer engedi az első betekintést (azzal az óvatossággal kezelve, amivel az előzeteseket illik). A nyilatkozatok szerint sötétebb, realisztikusabb lesz a film hangvétele, mint a fő Star Wars-filmeké. És íme a trailer:

Kiderült a film teljes magyar címe is: Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet. A bemutató dátuma: 2016. december 16.

[author_bio author=”havasmezoi”]

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. A Tárca rovatot vezeti. havasmezoi@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..