Hírek

Itt a Star Wars: Rogue One előzetese!

star_wars_rouge_one_zsivany_egyesA Star Wars: Rogue One (Zsivány Egyes) előzetesét most tette közzé a Disney: ez az első bepillantás a titokzatos filmbe.

A 2016-os Star Wars film, a Rogue One eddig szinte teljes homályba burkolózott: alig néhány információmorzsát lehetett tudni róla. Ilyen a történet alapja: a Rogue One arról a lázadó csapatról szól, amely az Egy új remény kezdete előtt megszerzi a Halálcsillag terveit. A rendező Gareth Edwards (Godzilla), ami vegyes reményekkel kecsegtet. A főszereplő Felicity Jones (A mindenség elmélete) lesz. További szereplők: Forest Whitaker, Mads Mikkelsen, valamint Riz Ahmed, Diego Luna, Jiang Wen, Donnie Yen, Alan Tudyk.

A film hangulatába és látványába tehát a ma megjelenő trailer engedi az első betekintést (azzal az óvatossággal kezelve, amivel az előzeteseket illik). A nyilatkozatok szerint sötétebb, realisztikusabb lesz a film hangvétele, mint a fő Star Wars-filmeké. És íme a trailer:

Kiderült a film teljes magyar címe is: Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet. A bemutató dátuma: 2016. december 16.

[author_bio author=”havasmezoi”]

Avatar

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya