Hírek

Itt a Star Wars: Skywalker kora szinkronizált előzetese

A magyar keresztségben a Star Wars: Skywalker kora címet nyert The Rise of Skywalker szinkronizált előzetes is kapott  – Stohl András, Gesztesi Károly és Reviczky Gábor már biztosan a magyar stáb tagjai között vannak.

A mostoha Az utolsó Jedik és a megbocsáthatatlan Solo után, J.J. Abrams Az ébredő Erő után decemberben visszatér, hogy lezárja a legújabb trilógiát – amitől azonban kollégánk nem vár túl sokat.

Felesleges nosztalgiázás helyett ideje lenne új lendületet adni a szériának – erre azonban Lando Calrissiant (Billy Dee Williams), Leia (Carrie Fisher) és Palpatine nagyúr (Ian McDiarmid) visszatérésével nem sok esély látszik. Persze az új generáció is képviselteti magát: Daisy Ridley-t Rey, Adam Drivert Kylo Ren, John Boyegát Finn, Oscar Isaacet Poe Dameron, Lupita Nyong’ót Maz Kanata, Domhnall Gleesont pedig Hux szerepében látjuk viszont.

A trailer a szinkronhangok terén mutat újat: Luke Skywalker Stohl András, Lando Calrissian Gesztesi Károly, Palpatine pedig Reviczky Gábor hangján kel életre a forgalmazó megerősítése szerint nemcsak az előzetesben, de a filmben is.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.