Hírek

Itt a Star Wars: Skywalker kora szinkronizált előzetese

A magyar keresztségben a Star Wars: Skywalker kora címet nyert The Rise of Skywalker szinkronizált előzetes is kapott  – Stohl András, Gesztesi Károly és Reviczky Gábor már biztosan a magyar stáb tagjai között vannak.

A mostoha Az utolsó Jedik és a megbocsáthatatlan Solo után, J.J. Abrams Az ébredő Erő után decemberben visszatér, hogy lezárja a legújabb trilógiát – amitől azonban kollégánk nem vár túl sokat.

Felesleges nosztalgiázás helyett ideje lenne új lendületet adni a szériának – erre azonban Lando Calrissiant (Billy Dee Williams), Leia (Carrie Fisher) és Palpatine nagyúr (Ian McDiarmid) visszatérésével nem sok esély látszik. Persze az új generáció is képviselteti magát: Daisy Ridley-t Rey, Adam Drivert Kylo Ren, John Boyegát Finn, Oscar Isaacet Poe Dameron, Lupita Nyong’ót Maz Kanata, Domhnall Gleesont pedig Hux szerepében látjuk viszont.

A trailer a szinkronhangok terén mutat újat: Luke Skywalker Stohl András, Lando Calrissian Gesztesi Károly, Palpatine pedig Reviczky Gábor hangján kel életre a forgalmazó megerősítése szerint nemcsak az előzetesben, de a filmben is.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya