Hírek

Itt a The Mandalorian új előzetese!

Idén március 1-jén érkezik a Disney+-ra a The Mandalorian harmadik évadja – most végre kicsit többet is megtudhatunk, mi vár a mandalori Din Djarinra (Pedro Pascal/Brendan Wayne) és Grogura.

Egyre nagyobb várakozás övezi a The Mandalorian 3. évadját – a Lucasfilm szeptemberben már felvillantott néhány képet az érkező új évadból, most azonban új részleteket látnak napvilágot a mandalori Din Djarin (Pedro Pascal/Brendan Wayne) és Grogu további kalandjairól. A trailerben látjuk, hogy a duó Mandalore felé veszi az irányt, ahol több mandalorival is találkoznak majd. Ismét feltűnik Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff), és persze annak is lesznek következményei, hogy Din elnyerte a Darksabert Moff Gideontól (Giancarlo Esposito), ami feljogosítja őt a Mandalore feletti uralkodásra. A trailerben az is látható, hogy Din súlyos figyelmeztetést kap Carson Teva kapitánytól (Paul Sun-Hyung Lee).

A Collidernek adott interjújában Giancarlo Esposito egy sokkal epikusabb harmadik évadot ígér, ami egészen filmszerű látványvilágot hoz majd. A második évad Bo-Katan, Boba Fett (Temuera Morrison), Ahsoka Tano (Rosario Dawson) és Luke Skywalker (Mark Hamill/Max Llyod-Jones) behozásával még erősebbre szőtte a sorozat Star Wars-univerzumhoz fűző szálait. Remélhetőleg az új évadban üdvözölhetünk még ismerős arcokat, az már biztos, hogy visszatér Nevarro magisztrátusa, Greef Karga (Carl Weathers) és a tatooine-i szerelő, Peli Motto (Amy Sedaris), ami nyitva hagyja az ajtót Boba Fett és Fennec Shand (Ming-Na Wen) lehetséges cameójának is.

A régi arcok mellett először lép színre Emily Swallow, és azt is tudjuk, hogy a legendás Christoper Lloyd is feltűnik majd a sorozatban, de hogy milyen szerepben, azt még nem sejteni.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!