Hírek

Itt a Transporter: A szállító – Örökség werkfilm

transporterrefueled_szallito_02Skrein Jason Stathamtől veszi át a szerepet, aki háromszor is eljátszotta a szállító karakterét, legutóbb 2008-ban, a franchise most visszatért egy akciókkal telepakolt filmmel.

Az elmúlt néhány évben Ed Skrein olyan filmekkel szerzett nevet magának, mint az Ill Manors – Rázós környék vagy a Sweeney – A törvény ereje, illetve TV-s szerepekkel, mint a The Tunnel és a Trónok harca. Frank Martin karaktere lesz eddigi karrierjének legfontosabb szerepe.

A további szereplők Loan Chabanol, Ray Stevenson, Radivoje Bukvic, és Anatole Tubman, a rendezői széket pedig Camille Delamerre foglalta el. Frank Martin a legjobban képzett szállító, akit pénzért találni lehet. Bármit elszállít, de mindig betartja a három egyszerű szabályt: teljesítsd a megbízást, nincsenek nevek és ne nyúlj a csomaghoz.

A film bemutatója: 2015. szeptember 3.

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya