Hírek

Itt a Transzcendens előzetese (szinkronnal)!

Transzcendens

TranszcendensSzinkronos előzetest kapott a Transzcendens! A Johnny Depp, Rebecca Hall, Paul Bettany, Cilian Murphy, Kate Mara, és Morgan Freeman főszereplésével készült csavaros sci-fi Wally Pfister rendező bemutatkozása.

Dr. Will Caster (Johnny Depp), a mesterséges intelligencia legelismertebb szakértője egy olyan gép létrehozásán dolgozik, amely ötvözi a világ összes tudását az emberi érzelmek teljes skálájával. Sok vitára okot adó kísérletei híressé tették, és első számú célpontja lett egy radikális technológia-ellenes csoportnak, akik meg akarják állítani. Bármi áron.

A veszélyes szervezet merényletet követ el a népszerű tudós ellen. Tettükkel egy számukra is teljesen váratlan folyamatot idéznek elő: Caster az általa kifejlesztett gép tesztalanyává válik. Caster felesége, Evelyn (Rebecca Hall), és legjobb barátja, Max (Paul Bettany) úgy döntenek, hogy a haldokló Will tudatát feltöltik a gépbe. Azonban, ha bármi kimarad, akár egy gondolat, vagy egy régi emlék már nem biztos, hogy ugyanannak az elmének adnak életet, akit egyszer ismertek…

Ez a trükkös sci-fi teljesen új megközelítésben tárja fel a gépek öntudatra ébredését. A látványos, izgalmas elemeken túl a film érdekes, elgondolkodtató kérdésekre keresi a választ – írja a sajtóanyag. Wally Pfister, Christopher Nolan házi operatőre ezzel a filmmel mutatkozik be rendezőként. Pfister Nolan keze alatt érett rendezővé az elmúlt 15 év közös munkája során, de ahogy egy interjúban elmondta: Nolan és ő más érzelmi háttérből jöttek, így evvel a filmmel nagy meglepetést fog okozni minden nézőnek.

Az egyelőre 16E kategóriába sorolt film hazai bemutatója április 17-én lesz.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com