Hírek

Itt a Trónok harca 8. évadának előzetese

Végre itt a Trónok harca 8, befejező évadának előzetese. Mindenki készül a végső csatára, látjuk az összes fontos szereplőt, és még a sárkányok is repkednek. Április 15-én jön a premier!

Nem kell tovább várni, itt a Trónok harca előzetese! Már csak másfél hónap, és eldől, hogy ki is kerül a Vastrónra, vagy hogy a Mások győzedelmeskednek-e mindenki felett.

Nem túlzás azt mondani, hogy a Trónok harca az egyik legsikeresebb és legkedveltebb sorozat, ami valaha kisképrenyőre került. Az HBO fantasy alkotása George R.R. Martin könyveire épült jó pár évadon át, de mivel az író lassabban haladt a munkáival, mint ahogy a sorozat fejlődött, egy ideje már csak Martin ötleteit építik be a forgatókönyvekbe. A befejező évad sem lesz másképp.

A hatrészes lezárás mindegyik epizódja rendes játékfilm hosszúságú lesz, úgyhogy remélhetőleg rendesen elvarrnak majd minden szálat, amit el lehet és el kell.

Az előzetes pontosan olyan, amilyenre számítottunk. A sorozat 8. évada továbbra is gyönyörűnek, kidolgozottnak, izgalmasnak és nagyon minőséginek ígérkezik kedvenc szereplőinkkel telezsúfolva. De hogy ki éli túl a 6 részt? Az április közepétől kiderül.

A Trónok harca 8. évada április 15-én premierezik az HBO és az HBO GO műsorán. Addig pedig olvass évadkritikákat, spinoff híreket, nézegess képeket és fedezd fel a Trónok-harca hetes cikkeinket itt!

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com