Hírek

Itt a Venom: Carnage színre lép előzetese

Megérkezett a Venom folytatásának első előzetese. Tom Hardy ismét belebújik a Marvel különc szuperhősének bőrébe.

Előzetest kapott a Venom: Carnage színre lép. Az első, sokak által kritizált darab után pedig talán most itt egy méltó adaptáció a MCU különutas rosszfiújának.

Tom Hardy mellett Woody Harrelson és Michelle Williams is visszatértek, míg a rendezői székben Andy Serkis-t találjuk.

A történet az első film után veszi fel a fonalat. Eddie Brock megpróbál békében élni a benne lakozó Venommal, ez azonban koránt sem egyszerű. Az előzetes humoros hangvétellel nyit, hogy aztán komolyra fordítsa a szót. Noha pontosan még most sem tudni, hogy miről fog szólni az alkotás, az biztos, hogy komolyabb tónus beli változtatásokra számíthatunk Serkis alkotói munkásságát ismerve.

A film forgatókönyvét hivatalosan a Szörnyellát is jegyző Kelly Marcel írta, de állítólag maga Hardy is jócskán kivette a részét ezúttal az írásból. A végeredményt idén ősszel láthatjuk majd, addig itt az első trailer.

A Venom: Carnage színre lép szeptember második felében kerül majd a hazai mozikba.

Persze Tom Hardy-t még számos filmben láthatjuk majd a közeljövőben. Ismét Max bőrébe bújik a Mad Max: The Wasteland című darabban, amelyet ezúttal is George Miller rendez majd. Szerepel emellett két háborús alkotásban, valamint egy pörgős akció-thrillerben is. Ez utóbbi, a Havoc ráadásul Forest Whitakert is felvonultatja. Úgyhogy duplán lesz miért várni a filmet.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés