Hírek

Itt a Zack Snyder: Az Igazság Ligája előzetese

Egy bő hónap és elénk kerül a híres Snyder Cut, azaz Az Igazság Ligája újravágott verziója, amely az eredeti rendező, Zack Snyder elképzelését ülteti vászonra. Most itt az előzetes, benne új képkockákkal és Jared Leto új Jokerével.

Közel négy év után ismét elénk kerül Az Igazság Ligája, ám új köntösben. A DC szuperhős-filmje 2017-ben jelent meg először, ekkor azonban leginkább a Warner Bros. elképzeléseit tükrözve.

A rajongók azóta lelkesen követelik, hogy a film eredeti rendezője, Zack Snyder elkészíthesse azt a darabot, amit anno eltervezett, és amit egy személyes tragédia miatt hagyott el anno.

Az alkotást akkor az újabban komoly botrányba keveredő Joss Whedon vette át, az eredmény pedig hagyott kivetni valót maga után.

Most eljött az idő, hogy Snyder vászonra vigye a saját filmjét. A Zack Snyder: Az Igazság Ligája azonban nem egy teljesen újraforgatott darab, hiszen a rendező is szinte végig jelen volt még a forgatásokon. Az új verzió leginkább a vágásban mutatkozik majd meg, bár az előzetes alapján azért láthatjuk, hogy új jeleneteket is leforgattak. Mindez pedig bőven elég ahhoz, hogy egy teljesen friss élményt nyújtson a nézőknek.

Ehhez mérten persze visszatér a 2017-es változat szereplőgárdája. Ismét itt lesz Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller és Ray Fisher. Valamint Amy Adams, Amber Heard, Robin Wright, Jeremy Irons, Diane Lane és J.K. Simmons is szerepel a mostani változatban is. Újdonság azonban, hogy Jared Leto Jokerét is bevette a filmbe Snyder, az első képek alapján pedig gyorsan el is felejthetjük a Suicide Squadból megismert karakterábrázolást.

Sokáig úgy volt egyébként, hogy az alkotás sorozat formájában kerül majd a nézők elé, ezen azonban az elmúlt pár hónapban változtattak. Így egy bő négy órás filmet láthatunk végül.

Az eredeti tervekkel szemben – miszerint csak az HBO Max-on debütált volna az alkotás –, sokkal több emberhez jut majd el a premier. Pár hete ugyanis bejelentette az HBO, hogy az újravágott darab ugyanabban az időben kerül az HBO Go műsorára is. Azaz azok is láthatják az új Az Igazság Ligáját, akiknél még nincs HBO Max, köztük Magyarország. A platformot egyébként az év második felére ígérik hazánkba, így remélhetőleg az oda küldött Warner Bros. filmek egy részét már mi is otthonról nézhetjük meg, ha akarjuk.

Pillants bele, milyen alkotásokról is van szó!

A Zack Snyder: Az Igazság Ligája március 18-án debütál.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com