Hírek

Itt az Apró mesék teljes előzetese

A teaser után megérkezett Szász Attila és Köbli Norbert legújabb közös munkája, az Apró mesék teljes előzetese.

Hónapokkal a II. világháború után egy szökevény szélhámos olyan szerelmi viszonyba keveredik, ami az életébe kerülhet. A FélvilágA berni követ és az Örök tél után Szász Attila és Köbli Norbert ismét közösen dolgoztak, hogy ezúttal egy fordulatos és izgalmas romantikus történelmi thrillert tegyenek le az asztalra.

A filmek állandó alkotógárdájából visszatért Lajos Tamás producer, Nagy András operatőr, Hargittai László vágó és Major Csaba hangmérnök is. A főbb szerepekben Szabó Kimmel Tamást, Kerekes Vicát és Molnár Leventét láthatjuk, a film március 14-től országszerte a Vertigo Média forgalmazásában kerül a magyar mozikba.

 

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..