Hírek

Itt az első előzetes Az utolsó Jedikhez

Star Wars: Az utolsó Jedik logó

Megérkezett a soron következő Csillagok háborúja film előzetese! A Star Wars: Az utolsó Jedik december 14-étől lesz látható a mozikban.

A Walt Disney Pictures és a Lucasfilm szép fokozatosan adagolja az információkat a legújabb sikerfilmről. Eddig leginkább csak a címből és a piros színbe öltöztetett logóból vonhattunk le következtetéseket. A Star Wars univerzum nyolcadik részét Rian Johnson írja és rendezi, az első teaser alapján pedig úgy tűnik, valóban Az ébredő Erő zárásánál veszi fel a történet fonalát.

Az új epizódban ismét feltűnik Mark Hamill, Adam Driver, Daisy Ridley, Domhnall Gleeson, valamint John Boyega. Nemrég bejelentették, hogy a tavaly elhunyt színésznő, Carrie Fisher digitális változatát is láthatjuk majd a vásznon. Ha pedig igazak a pletykák, Benicio Del Toro és Lupita Nyong’o mellett akár még Tom Hardy is feltűnhet a színen.

Nardai Dorina

Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com