Hírek

Itt az első videó a Watchmen sorozatból

Az első felvétel a Watchmenből: mintha Rorschach is látszana…

Mialatt a Golden Globe futott, az HBO közzétette az első mozgóképet a várva várt Watchmen sorozatból. A rövidke videóban Jeremy Irons látható (a karaktere még bizonytalan: talán Adrian Veidt / Ozimandiás idős korában?), valamint rendőrök sárga maszkban és egy olyan szereplő, aki valószínűleg Rorschach – írja a The Wrap.

A videó az HBO több 2019-es terméke mellett a Trónok harca záró évadából is mutat egy nyúlfarknyi felvételt.

Watchmen az egyik leginkább várt sorozat 2019-ben. Az eredeti képregényt széles körben minden idők legjobbjának tartják, Alan Moore csúcsteljesítményének. A sorozatot a Lost és A hátrahagyottak kreátora, Damon Lindelof rendezi.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=Y7vrjkheBt8

És Lindelof (meg az HBO) valami egészen eredetivel készül. „Nem szeretnénk adaptálni a tizenkét fejezetet, amit Moore és Gibbons harminc éve megalkottak” – írta egy levélben. – „Azok a fejezetek szentek. Nem írjuk újra őket, nem alkotjuk újra őket, nem lesz reprodukció, sem reboot. Inkább remixben gondolkodunk.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés