Hírek

Itt az Eufória különkiadás 2. részének előzetese

Amíg a hivatalos 2. évadra várunk, Rue karácsonyi története után most megtudjuk, mi lett Jules karakterével. Előzetest kapott az Eufória különkiadásának 2. része.

Az HBO különleges látványvilágú tini drámasorozata a legjobbak közül való. Sam Levinson HBO alkotása nem véletlenül nyert 3 Emmy-díjat, köztük a legjobb női főszereplőnek járó szobrot is. Ezzel pedig az Eufóriában bitang erős alakítást nyújtó Zendaya fiatal kora révén még egy Emmy-rekordot is felállított.

Nem volt tehát kérdés a folytatás: a 2. évad előtt azonban két meglepetés epizóddal jelentkezik a sorozat.

A két Eufória különkiadás első része pedig már mögöttünk is van. A Rue-ról szóló darabot még tavaly karácsony környékén levetítették, amely egyébként hozta a sorozattól megszokott minőséget. Most pedig a meglepetés kitérő 2. része közelít hozzánk, amihez ma egy előzetes is érkezett. Az új különkiadás Jules karakterére koncentrál majd a hibátlan Hunter Schafer megformálásában.

Karácsonyi egzisztenciális válság – Eufória különkiadás, 1. rész: Rue

A koronavírus idején forgatott részek az új forgatási normák mellett készültek már el, azaz valószínűleg néhány szereplős jelenetekre lehet számítani Jules történetének esetében is. Az epizód persze ismét tele lesz közös Zendaya és Schafer jelenettel, de Jules múltjára is utalnak az előzetesben látható képsorok. A darab egyik hivatalos címe pedig F*ck Anyone Who’s Not a Sea Blob, amelyhez még látunk is egy-két képkockát, ahogy Jules testét mossa a tenger.

Az Eufória különkiadás mindkét epizódját a sorozatot is jegyző Levinson készítette, míg a kamera mögött Rév Marcellt találjuk. Schafer azonban az új rész kapcsán az írói és a produceri munkálatokba is belekóstolt.

A rész január 22-én kerül az HBO Maxra, 24-én pedig az HBO műsorán vetítik majd Jules szemszögéből az 1. évad utáni eseményeket. A rendes 2. évadról egyelőre sajnos nincsenek pontos hírek, de remélhetőleg még idén folytatódik az Eufória.

Ha valaki azonban nagyon nem bír magával, annak ajánljuk a hamarosan a Netflixre kerülő Malcolm & Marie című fekete-fehér romantikus filmet. A alkotás ugyanis ismét összehozza Zendayát, Sam Levinsont és Rév Marcellt is. Ők egészülnek ki John David Washingtonnal a február 5-én érkező műben. Kedvcsinálónak itt az alkotás eszméletlen hangulatos előzetese.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés