Hírek

Itt Az oroszlánkirály első teljes előzetese!

 Jon Favreau CGI-szafarija, azaz Az oroszlánkirály első teljes előzetese megérkezett.

A Disney élőszereplős remake-gyárának afrikai áldozata, Az oroszlánkirály meglehetősen realisztikusra CGI-olta az oroszlánokat és cimboráikat. Ezt pedig meg is mutatja a legújabb trailerében. A teaserrel ellentétben Musafán és Simbán kívül végre kiderül, hogy fog kinézni a többi főbb szereplő is. Így felbukkan Zordon, Zazu, a hiénák és persze Timon és Pumbaa.

Az előzetes ezen kívül azt a korábbi sejtésünket is beigazolja, hogy Jon Favreau kockáról kockára fogja lemásolni az eredeti mesét: számos ikonikus jelenet tűnik fel a trailerben:

A Disney-nek sikerül meglehetősen nagy sztárokat szerezni a számítógépes állatok hangjához: többek között James Earl Jones, Chiwetel Ejiofor, Seth Rogen, Billy Eichner, Donald Glover és Beyoncé szinkronizálja őket. A forgatókönyvet Jeff Nathanson jegyzi.

A mese élőszereplős remake-je július 18-án érkezik a magyar mozikba.

Rakita Vivien

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..