Hírek

Itt Az oroszlánkirály első teljes előzetese!

 Jon Favreau CGI-szafarija, azaz Az oroszlánkirály első teljes előzetese megérkezett.

A Disney élőszereplős remake-gyárának afrikai áldozata, Az oroszlánkirály meglehetősen realisztikusra CGI-olta az oroszlánokat és cimboráikat. Ezt pedig meg is mutatja a legújabb trailerében. A teaserrel ellentétben Musafán és Simbán kívül végre kiderül, hogy fog kinézni a többi főbb szereplő is. Így felbukkan Zordon, Zazu, a hiénák és persze Timon és Pumbaa.

Az előzetes ezen kívül azt a korábbi sejtésünket is beigazolja, hogy Jon Favreau kockáról kockára fogja lemásolni az eredeti mesét: számos ikonikus jelenet tűnik fel a trailerben:

A Disney-nek sikerül meglehetősen nagy sztárokat szerezni a számítógépes állatok hangjához: többek között James Earl Jones, Chiwetel Ejiofor, Seth Rogen, Billy Eichner, Donald Glover és Beyoncé szinkronizálja őket. A forgatókönyvet Jeff Nathanson jegyzi.

A mese élőszereplős remake-je július 18-án érkezik a magyar mozikba.

Avatar

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya