Hírek

Itt az új előzetes a nyári Bourne-filmhez!

jasonbourne

Jason Bourne a nyáron visszatér. Mutatjuk az előzetest!

A nyári blockbusterek sorát gyarapítja a sorban az ötödik Bourne-film, ami szimplán csak a Jason Bourne címet kapta írja a ColliderMatt Damon az amnéziás volt CIA-ügynökként tér vissza és franshise-t már jól ismerő Paul Greengrass (A Bourne-csapdaA Bourne-ultimátum) volt ismét a rendező. Új szereplőként csatalkozott Alicia Vikander, Vincent Cassel és Tommy Lee Jones. Várhatóan a magyar mozikba is július végén érkezik.

Avatar

Bartal Dóra

Bartal Dóra az ELTE anglisztika alapszakán és filmelmélet és filmtörténet mesterszakán végzett. Szakdolgozatait gender és populáris film témakörében írta, ezen kívül dokumetumfilmekkel foglalkozik. Specializációja a coming-of-age film és a fesztiválok. 2014 óta foglalkozik írással, szerkesztéssel és filmfordítással.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..