Hírek

Itt az új Hunger Games? – Neil Burger a Comic Con találkozón mutatta be a Divergent című filmet

theo-james-shailene-woodley-divergent-400x600A Comic-Con képregénytalálkozón Neil Burger rendező (Csúcshatás) és Shailene Woodley és Theo James színészek beszámoltak a sajtónak Divergent című új akció thrillerükről.  

Veronica Roth best-seller regényének (a trilógia első részének) története alapján a film egy jövőbeli társadalomban játszódik, ahol az emberek valamilyen erény alapján vannak csoportokra osztva. Évről évre egy kijelölt napon minden 16 évesnek választania kell egy csoportot, aminek onnantól kezdve a teljes életüket szentelik. Amikor ez a nap Beatrice “Tris” Pior (Woodley) számára is elérkezik, döntésével mindenkit meglep, önmagát is beleértve…

Tris a Dauntless (Rettenthetetlenek) csoportot választja – a vakmerő kockáztatókat, akik mindennél többre becsülik a bátorságot. A Dauntless beavatásán Tris halált megvető bátorsággal hajt végre kaszkadőrmutatványokat és látványos szimulációkban néz szembe a legnagyobb félelmeivel.

Amikor felfedezi, hogy Divergent, vagyis olyan valaki, aki soha nem fog egyik csoportba sem beletartozni, figyelmeztetik, hogy ezt titkoban kell tartania, különben az életét teszi kockára. Ahogy Tris lassan rájön, hogy háború készülődik, ami a családját és a szerelmét, a misztikus Dauntless vezér életét is veszélybe sodorja, a lánynak élete eddigi legnagyobb kihívásával kell szembe néznie – el kell döntenie, hogy azzal hogy felfedi magát megmenti – vagy elpusztítja-e a világot.

divergent-swoodley-1

A film további szereplői: Kate Winslet, Jai Courtney, Tony Goldwyn, Ashley Judd,Ray Stevenson, Zoe Kravitz, Miles Teller, Maggie Q, Ansel Elgort, Mekhi Phifer, Ben Lamb, Ben Lloyd-Hughes, Amy Newbold, és Christian Madsen.

A Divergent az USA-ban 2014. március 21-én kerül a mozikba.

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya