Hírek

Itt az újabb dél-koreai kedvenc? – All of Us Are Dead előzetes

Újabb ígéretes sorozattal érkezik a Netflix Dél-Koreából. Az All of Us Are Dead a zombi és a tinédzser tematikákat ötvözi. Íme az előzetes.

Ismét a zombis szubkultúrát veszi górcső alá a Netflix dél-koreai ága: ezúttal egy csapat tinivel ismerkedhetünk majd meg, akik a túlélésért küzdenek az All of Us Are Dead című sorozatban. Az eddig is népszerű alkotások sorát ezzel újabb sikerdarabbal gazdagíthatja a streaming óriás.

Hiszen az új sorozat olyan saját gyártású alkotásokat követ mint a Squid Game, a Kingdom vagy a Hellbound.

A hamarosan érkező alkotás ezúttal egy iskolába invitálja be a nézőket, ahol elszabadul a zombi invázió. Egy csapat fiatalnak pedig össze kell fognia, ha túl akarják élni a nem hétköznapi kihívást. És noha a történet középpontjában egyértelműen a középiskola, valamint annak diákjai állnak majd, a sorozat szerint az egész országnak meg kell küzdenie a zombikkal.

Az All of Us Are Dead egyébként egy digitális képregényen alapul: a Now at Our Schoolt Joo Dong-Geun készítette. Az ő munkájából írta meg a forgatókönyvet Seong-il Cheon, akitől korábban olyan darabokat láthattunk, mint a Kalózok vagy az Ügynök a barátnőm. Az eredeti alapanyag 2009 és 2011 között jelent meg és 9 fejezetet számlált. Ezt bontja majd vélhetően tovább a Netflix adaptációja.

Az előzetes alapján pedig ismét minőségi, izgalmas, véres és feszült alkotásra számíthatunk, amely könnyen megnyerheti magának nézők millióit. Egy sikeres első évad pedig egyenes utat jelent a folytatáshoz. De ne rohanjunk előre: egyelőre élvezzük csak a most megjelent előzetest.

Az All of Us Are Dead január végén, egészen pontosan 28-án debütál majd a Netflixen.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!