Hírek

Itt az újabb Zsivány Egyes előzetes, végre Mads Mikkelsen is felbukkan!

star_wars_rouge_one_zsivany_egyesDecember 16-án jön a mozikba az új, önálló Star Wars epizód, a Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet (szebbik nevén Rogue One), amihez már láthattunk teaser trailert és igazi előzetest is, de most érkezett meg, amire igazán vártunk: egy két és fél perces előzetes, amiben végre minden fontos karakterrel találkozhatunk.

A legnagyobb újdonság, hogy végre láthatjuk és hallhatjuk a rész egyik legnagyobb sztárját, Mads Mikkelsent is. A világhírű dán színész idén két nagy költségvetésű produkcióban is szerepel: novemberben a Doctor Strange főgonoszát, decemberben pedig a Zsivány Egyes hősnőjének, Jyn Ersonak (Felicity Jones) az apját formálja meg.

A történet az Egy új remény kezdete előtt játszódik, és azt meséli el, a lázadók hogyan szerezték meg a Halálcsillag terveit. Az új előzetes kicsit közelebbi betekintést enged Jyn történetébe, és újabb akciórészleteket villant fel. Az előzetes mellett ráadásul egy új plakátot is megcsodálhatunk!

rogue_one_plakat

Nardai Dorina

Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com