Hírek

Itt az újabb Zsivány Egyes előzetes, végre Mads Mikkelsen is felbukkan!

star_wars_rouge_one_zsivany_egyesDecember 16-án jön a mozikba az új, önálló Star Wars epizód, a Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet (szebbik nevén Rogue One), amihez már láthattunk teaser trailert és igazi előzetest is, de most érkezett meg, amire igazán vártunk: egy két és fél perces előzetes, amiben végre minden fontos karakterrel találkozhatunk.

A legnagyobb újdonság, hogy végre láthatjuk és hallhatjuk a rész egyik legnagyobb sztárját, Mads Mikkelsent is. A világhírű dán színész idén két nagy költségvetésű produkcióban is szerepel: novemberben a Doctor Strange főgonoszát, decemberben pedig a Zsivány Egyes hősnőjének, Jyn Ersonak (Felicity Jones) az apját formálja meg.

A történet az Egy új remény kezdete előtt játszódik, és azt meséli el, a lázadók hogyan szerezték meg a Halálcsillag terveit. Az új előzetes kicsit közelebbi betekintést enged Jyn történetébe, és újabb akciórészleteket villant fel. Az előzetes mellett ráadásul egy új plakátot is megcsodálhatunk!

rogue_one_plakat

Avatar

Wehli-Nardai Dorina

Wehli-Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya