Hírek

Itt A Hihetetlen család 2. első trailere!

Folytatódik A Hihetetlen család; megjelent az első teljes előzetes.

Brad Bird animációs filmje, az Oscar-díjas A hihetetlen család folytatása nyáron érkezik a mozikba – írtuk nemrég. Akkor közzé is tettek egy rövidke, de aranyos teaser trailert Jack-Jack első erőpróbálgatásáról.

A Hihetetlen család 2004-ben hatalmas sikert hozott. Most nézői nyomásra kapott folytatást. A tervet már 2014-ben kitalálták, az előzetes tervek szerint pedig 2019-ben került volna mozikba a Hihetetlen család újabb története, végül azonban változtattak a premierdátumon, így az eredetileg jövőre érkező Toy Story 4 csúszik át 2019-re, A Hihetetlen család 2 pedig már 2018 nyarán a nézők elé kerül.

Az akkor még tisztán Pixar film most Disney-Pixar alkotásként kerül majd a mozikba. A filmet most is Brad Bird írja és rendezi, a jól ismert hangok pedig szintén visszatérnek. Craig T. Nelson, Holly Hunter, Samuel L. Jackson, és Sarah Vowell ismét felcsendül majd az animált családi akciófilmben.

A Hihetetlen család 2 2018. június közepén érkezik a mozikba.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya