Hírek

Itt a Kingsman 2 előzetese!

A Kingsmant imádtuk, és az első trailer alapján a Kingsman: The Golden Circle is ígéretes.

A Kingsman főhadiszállása megsemmisült, és az utóbbi évek legeredetibb titkosügynök-szervezetének új fenyegetéssel kell szembenéznie: egy hasonszőrű, amerikai csoporttal, amit a cowboy Channing Tatum vezet. A Kingsman 2 első előzetese örvendetesen hozza az őrületnek ugyanazt a színvonalát, amit a Kingsman – A titkos szolgálat című film, az utóbbi évek egyik legsikeresebb eredeti koncepciója.

Az új részt is Matthew Vaughn rendezi (neki köszönhetjük a Ha/Vert és az X-Men: Az elsőket is), a szereplők között pedig ott szerepel Channing Tatum, Julianne Moore, Jeff Bridges és Halle Berry is. Legnagyobb örömünkre pedig Colin Firth is visszatér valamilyen formában – írtuk egy hete az első közzétett másodperceket bemutató írásunkban. Most pedig itt a teljes előzetes!

A Kingsman: The Golden Circle-t (magyarul kb. „Kingsman: Az arany kör”) szeptember 29-én mutatják be.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya