Hírek

Itt a Preacher második évadának előzetese!

Itt a képregényadaptáció Preacher sorozat második évadának előzetese és az is kiderült, hogy mikor kerülnek adásba az új részek.

Az AMC elkészítette a Preachernek,  a ’90-es évek kultikus képregénysorozatának első sikeres feldolgozását, így június 25-étől adásba kerül a sorozat folytatása 13 résszel.

Az előző évad végén indult csak el igazán a képregény története, amikor is átcsap az isten hangján megszólaló texasi prédikátor története egy véres  road movie őrületté, hogy megtalálják Istent és elpusztítsák.

Dominic Cooper és az Oscar-díjra jelölt Ruth Negga (Loving) a Preacher forgatása között együtt játszott a Warcraft: A kezdetekben, így még összeszokottabb párost hozhatnak a folytatásban. A sorozatban visszatér még Joseph Gilgun a részeges ír vámpír szerepében, de olyan sikeres produkciókban szereplő nevekkel bővül a csapat, mint Noah Taylor (Trónok harca), Pip Torrens (Star Wars: Az ébredő erő), Julie Ann Emery (Fargo), Ronald Guttman (Homland) és Justin Prentice (13 Reasons Why).

A rendezői székben ismét Seth Rogen és Evan Goldberg (Az interjú, Itt a vége) és továbbra is Sam Catlin (Totál szívás) közreműködésével készítik a produkciót.

 

https://www.youtube.com/watch?v=YQN4HivD5jk

Szádeczky-Kardoss Klára

Szádeczky-Kardoss Klára

Szádeczky-Kardoss Klára a Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett. 2016-ban csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez. Újságírói tevékenysége mellett novellákat is ír.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés