Hírek

Itt a Valami Amerika 3. első előzetese

A Valami Amerika 3. stábja most mutatja be az első teaser trailert.

A jövő év elején érkező Valami Amerika 3. című című, bizonyára igen várt filmhez megérkezett az első teaser trailer (azaz kedvcsináló előzetes). A sajtóközlemény alapján Tamás, Ákos és András minden eddiginél nehezebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alex miatt: egy sokmilliós bélyeg utáni hajszába beszáll a rendőrség és a maffia is.

A szereplőgárda ismerős: csaknem ugyanaz, mint az első két film esetén. A filmet Herendi Gábor rendezi. Szabó Győző, Pindroch Csaba, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Oroszlán Szonja, Ónodi Eszter, Tompos Kátya, Csuja Imre, Thuróczy Szabolcs és Faragó András is feltűnik benne.

Mellettünk szerepet kap Pokorny Lia, Stohl András, László Zsolt, Nagy Ervin, Kovács Lehel, Döglégy és Scherer Péter is – írja az Origo.

A film csaknem félmilliárd forint támogatást kapott a Magyar Nemzeti Filmalaptól. A Valami Amerika 3. premierje 2018. február 15-én várható.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya