Hírek

Itt a Valami Amerika 3. első előzetese

A Valami Amerika 3. stábja most mutatja be az első teaser trailert.

A jövő év elején érkező Valami Amerika 3. című című, bizonyára igen várt filmhez megérkezett az első teaser trailer (azaz kedvcsináló előzetes). A sajtóközlemény alapján Tamás, Ákos és András minden eddiginél nehezebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alex miatt: egy sokmilliós bélyeg utáni hajszába beszáll a rendőrség és a maffia is.

A szereplőgárda ismerős: csaknem ugyanaz, mint az első két film esetén. A filmet Herendi Gábor rendezi. Szabó Győző, Pindroch Csaba, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Oroszlán Szonja, Ónodi Eszter, Tompos Kátya, Csuja Imre, Thuróczy Szabolcs és Faragó András is feltűnik benne.

Mellettünk szerepet kap Pokorny Lia, Stohl András, László Zsolt, Nagy Ervin, Kovács Lehel, Döglégy és Scherer Péter is – írja az Origo.

A film csaknem félmilliárd forint támogatást kapott a Magyar Nemzeti Filmalaptól. A Valami Amerika 3. premierje 2018. február 15-én várható.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya