Hírek

Itt van az első betekintő a The Last of Us sorozathoz

The-Last-of-Us-Pedro-Pascal-Bella-Ramsey

Csomó sorozat ízelítője mellett megérkeztek az első képsorok az HBO The Last of Us sorozatához Pedro Pascallal és Bella Ramsey-val a főszerepben.

Miután az HBO Max kidobott 30-nál is több címet a kukába (a korábbi régiónkat érintő saját tartalom gyártásának leállítása után), a Sárkányok háza reklámkampánya emlékeztet, lesz még mit nézni a streamer platformján. A Trónok harca előzménysorozatának premierjéhez kapcsolódva, az HBO egy jókora válogatást mutat hamarosan érkező sorozataiból egy két perces előzetesben (Deadline). Amikor már azt hinnénk, ennyi volt (1:43 a lentebb beillesztett videóban),

Pedro Pascal és Bella Ramsey belép a The Last of Us hóval borított világába.

A PlayStationön játszható Naughty Dog játék adaptációjának első kis ízelítője megmutatja Joelt (Pascal) és Ellie-t (Ramsey), ahogy áthaladnak egy hídon. A felvázolt világ reménytelenségét az elhangzó két mondat húzza alá. „Mindenki, akiért aggódtam, vagy meghalt, vagy elhagyott” – mondja Ellie, amire Joel úgy reagál, „Fogalmad sincs, mi az a veszteség”.

A The Last of Us 20 évvel az általunk ismert modern civilizáció pusztulása után játszódik. Joel, az edzett túlélő feladata, hogy kicsempéssze a Ellie-t, a 14 éves lányt a karanténzónából. Ami egy egyszerű munkaként indult, egy szívszorító utazássá válik. A párosnak át kell utaznia a valaha volt Egyesült Államokon, hogy túléljenek.

A sorozat kreátorai Neil Druckmann és Craig Mazin. A rendezők között olyan művészfilmes körökben elismert direktorokat is találunk, mint Ali Abbasi (Szent pók), vagy Jasmila Žbanić (Quo vadis, Aida?).

A két főszereplő mellett a sorozatban szerepel Gabriel Luna, Merle Dandridge, Nico Parker, Murray Bartlett, Jeffrey Pierce, Anna Torv és Nick Offerman is.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com