Hírek

Egyből elvarázsol Sorrentino új filmjének előzetese

A Netflix közzétette a The Hand of God előzetesét, mely az Oscar-díjas rendező, Paolo Sorrentino (A nagy szépség, Ifjúság) legfrissebb alkotása.

Az előzetes alapján egyértelmű, hogy a The Hand of God a találgatásokkal ellentétben nem egy sportfilm, és Maradonához is csak vajnyi köze van. A film alapja Sorrentino fiatalsága, személyes tapasztalatai az 1980-as évek Nápolyában. A rendező alteregójaként megjelenő Fabietto (Filippo Scotti) a nyolcvanas évek poltikai zavarában próbál megküzdeni önmagával és az őt körülvevő világgal. Miközben a kamasz fiút váratlan örömökkel lepi meg az élet, számos tragédiával is szembesülnie kell.

Az előzetes alapján a kortárs Felliniként emlegetett rendező alkotása egy újabb óda az élethez és a művészethez, ezúttal egy szubjektív történetbe ágyazva.

A színészek Scotti és a Sorrentino múzsájává vált Toni Servillo mellett többek közt Teresa Saponangelo,  Marlon Joubert,  Luisa Ranieri, Renato Carpentieri, és Massimiliano Gallo lesznek.

The Hand of God premierje a Pedro Almodovar új filmjével együtt szeptemberben, a Velencei Filmfesztiválon lesz. A film várhatóan december 3-án kerül a mozikba, december 15-én pedig már a Netflixen is elérhető lesz.

Incze Kata

Incze Kata 2018-ban végzett a kolozsvári Sapientia filmkészítés szakán, mester tanulmányait is ott folytatta. Jelenleg diplomafilmjét készíti, rendezőasszisztensként dolgozik és rendszeresen publikál a Filmtetten is. Szereti a hollywoodi reneszánszt, az amerikai független filmeket és mindent, amiben sokat beszélnek és mégis izgalmas.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com