Hírek

Itt vannak a Cowboy Bebop élőszereplős sorozat első képei

A Netflix anime-adaptációja, a Cowboy Bebop az első képek alapján ígéretes.

A novemberben megjelenő élőszereplős Cowboy Bebop sorozathoz megérkeztek az első képek: a Netflix produkciójának Twitter csatornája közölte őket – írja a Kotaku. És egész jól néznek ki – a hátterek és kosztümök követik az anime-eredeti stílusát, a három főszereplő pedig árasztja magából a lecsúszott, de igen menő szerencsevadászok életstílusát.

A Cowboy Bebop című anime-sorozat (Shinichiro Watanabe rendezésében, 1998) egy kissé őrült, ám annál színesebb jövőt mutatott be: egy Spike Spiegel nevű fejvadász és szedett-vedett csapatának kalandjait. A Bebopot széles körben a valaha készült legjobb anime-sorozatok egyikének tartják, és kivételesen jól szerepelt a nyugati közönség (és kritika) előtt is. Egy egész estés anime is kiegészítette (2001); a Cowboy Bebop: The Movie is hozta a sorozat színvonalát.

A sorozat írója Christopher Yost, a showrunner André Nemec. Tíz darab egyórás epizódból áll, Alex Garcia Lopez és Michael Katleman ötöt-ötöt rendez ezek közül.

Hajime Yatate, az eredeti sorozat alkotja is íróként vesz részt a csapatban. Az eredeti rendező, Shinichiro Watanabe tanácsadóként szerepel. Ami pedig igen fontos: a sorozat zenéjét Yoko Kanno vállalta, az eredeti anime-sorozat legendás zeneszerzője.

Az eredeti Bebop alkotója, a Sunset Inc. felügyeli a gyártást executive producerként. Spike Spiegelt John Cho alakítja, Jet Blacket Mustafa Shakir, Faye Valentine-t Daniella Pineda. A premier november 19-re várható.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com