Hírek

Itt vannak a Jurassic World főszereplői!

14 év után ismét Jurassic Park-film kerül a moziba, amit június 11-én mutatnak be. Az új film, aminek címe Jurassic World, a ’90-es évek klasszikusának folytatása, 22 évvel az eredeti történet után játszódik, ahogy a valóságban megjelentek a filmek is. A Coming Soon segítségével most bemutatjuk a szereplőket.

2015-re John Hammond, a ’90-es évek epizódjainak főszereplője (Richard Attenborough) felépítette parkját, a szuper családi kalandparkot. Ez a Jurassic World. Leszámítva néhány cameót, ennek a filmnek – részben persze az eltelt idő miatt is – teljesen új szereplőgárdája van. Álljanak itt tehát azok, akikért izgulhatunk a moziban!

Owen Grady (Chris Pratt)

A sorozat új főszereplője. Ha A galaxis őrzői nem repítette volna Chris Prattet világszerte ismert filmessé, akkor ezen sokat segíthet a dinoszauruszos alkotás. Owen a Jurassic World munkatársa, és a velociraptorok viselkedését kutatja. Az előzetesből ítélve jól teszi a dolgát.

Jurassic-World-Owen-Grady

 

Claire Dearing (Bryce Dallas Howard)

A kalandpark vezetője a megjelentetett filmrészlet alapján közeli kapcsolatban áll Owen Grady velociraptor-kutatóval. Ha mindketten élve kijutnak a bajból, egy újabb rész bejelentése és leforgatása esetén nagy tétben merünk fogadni közös jövőjükre.

Jurassic-World-Claire-Dearing-2

 

Zach (Nick Robinson) és Gray (Ty Simpkins)

Nincsen jurassic film gyerekszereplők nélkül, akik persze bajba kerülnek. Zach és Gray Claire unokaöccsei, akik látogatóban vannak a szigeten, amikor a dolgok éppen rosszra fordulnak. Valószínűleg a játékidő nagy részét azzal fogják tölteni, hogy kalandosan elkerüljék, szendvicstöltelékek legyenek a film közben létrejött hibrid ebédjében.

Jurassic World

 

Vic Hoskins (Vincent D’Onofrio)

Újabb szuperhősfilm-szereplő a vásznon, a Daredevil című sorozat Wilson Fiskje itt a park biztonsági főnökét játsza, akinek feladata, hogy a katasztrófa kitörésekor a látogatók és a munkatársak biztonságosan elhagyják a területet. Annyit mondhatunk előre, azért ezzel lesznek gondok…

Jurassic-World-Vic-Hoskins

 

Simon Masrani (Irrfan Khan)

Az ember, aki megvalósította John Hammond álmát, és létrehozta végül a parkot. Jelenleg a Jurassic World tulajdonosa, a Masrani Corporations ügyvezető igazgatója. Nem kis szerepe van a hibrid megalkotásában, ami a film fő bonyodalma is egyben.

Jurassic-World-Simon

 

Blue, Charlie, Delta és Echo

Owen valóban szót ért a velociraptorokkal, ők négyen pedig hallgatnak is szavára. Nem tudjuk, mi a közös titkuk, de az biztos, hogy jó szolgálatot tesznek az embereknek.

Jurassic-World-Raptors

 

További szereplők

Jake Johnson a park egyik operátorát játssza, Omar Sy pedig egy velociraptort szelidít. B.D. Wong alakítja Dr. Henry Wut, ő az egyike azoknak, akik még Hammonddal együtt életrekeltették az első dinoszauruszokat.

Avatar

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, főszerkesztő-helyettes. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya