Hírek

Itthon is moziban a David Bowie-ról szóló kiállítás dokuja

installation-shot-of-david-bowie-is-at-the-va-is-courtesy-david-bowie-archive-c-victoria-and-albert-museum-london-1A Pannonia Entertainment újabb kiállítást hoz el Magyarországra, ezúttal a zene szerelmeseinek: a David Bowie-ról szóló londoni tárlatot október 29-én és december 21-én 19 órától nézhetik meg az Uránia Nemzeti Filmszínház látogatói.

A David Bowie is című tárlat a londoni Victoria and Albert Musem történetének egyik legsikeresebb kiállítása volt, közel 200000-en váltottak rá jegyet. A kiállítás záró tárlatvezetéséről készült filmben a kurátorok az év elején elhunyt Bowie rendkívül gazdag életművét dalszövegek eredeti kéziratai, személyes tárgyak, eredeti kosztümök és hangszerek, archív fotók, videók és albumborítók segítségével tárják fel a nézők előtt. A tárlatvezetés közben Bowie egykori művésztársai is megszólalnak, mélyebb betekintést engedve a kreatív zseni és popkulturális ikon művészetébe.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com