Hírek

Ízelítő Scarlett Johansson új filmjéből [videóval]

Under the skin
A felszín alatt (Under the Skin)

Under the skinMegjelent az Under the skin című sci-fi első beharangozó videója.

A film Michael Faber azonos című regényéből készült, és Jonathan Glazer angol rendező (Szexi dög, Születés) harmadik nagyjátékfilmes munkája.

A főszereplő, Scarlett Johansson földönkívülit alakít, aki egy gyönyörű nő álcája mögé rejtőzve járja Skócia elhagyatott hegyvidékeit. Célja eleinte, hogy szexuális vonzerejét fegyverként használva, emberi áldozatokat ejtsen, idővel azonban egyre közelebbről ismeri meg a földi létet, annak minden komplexitásával. Ez komoly változásokat idéz elő benne, ami oda vezet, hogy növekvő ember(ies)sége miatt saját fajtával is szembe kerül.

A film végig fő karaktere nézőpontjából mesél, egy kívülálló szemszögéből mutatva be világunkat, ami a készítők szándéka szerint friss rálátást adhat ismert és gyakran felmerülő kérdésekre.

Hogy ez mennyire sikerült, azt egyelőre csak a kaliforniai Telluride és a Velencei Filmfesztiválok nézői tapasztalhatták. A következő vetítés szeptember 9-én lesz a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, a moziba kerülés dátuma egyelőre nem ismert.

https://www.youtube.com/watch?v=o8gGZMiTL7w

Avatar

Bolcsó Dániel

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya