Hírek

Izgalmas fantasy-horror sorozat indul holnap

A Szirén című különös és izgalmas fantasy sorozat a sellők legendájához nyúl vissza, és teljesen új megvilágításban, modern környezetbe helyezve mutatja be életüket és a tengerért vívott csatájukat.

A tengerparti Bristol Cove-ban ősidők óta él a legenda, hogy a környék a sellők otthona. Amikor titokzatos lány érkezik a városba, úgy tűnik, hogy a legenda nagyon is igaz. Az ember és a tenger közötti csata gonosz fordulatot vesz, amikor a teremtmények visszatérnek, hogy visszavegyék az óceánhoz való jogukat. A tengerbiológus Ben (Alex Roe) vonzódik Rynhez, a különös lányhoz (Eline Powell – Trónok harca), akinek sötét titka van. Ben kolléganőjének, Maddie-nek (Fola Evans-Akingbola – Trónok harca) azonban gyanús a lány. A további szerepekben Ian Verdun (Lucifer), Sibongile Mlambo (Lost in Space) és Rena Owen (Orville, Az utolsó boszorkányvadász) láthatóak.

A sorozat március 30-tól magyar felirattal, dupla résszel indul az HBO GO-n, majd pedig hetente érkeznek az új epizódok az amerikai premierrel egyidőben.

Címkék

HBO Pressroom

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com