Hírek

Izgalmas hír érkezett a Star Wars háza tájáról

Finoman szólva is nagy találgatásokat szülő információt közölt a The Souvenir Guide to the Movie Star Wars: The Last Jedi című újság. Bár nem számít igazi spoiler-nek, aki szívesebben ül úgy neki a később érkező új Star Wars filmeknek, hogy nem tud róluk semmit, az ne olvasson tovább.

Innentől azoknak is szól a cikk, akik esetleg még nem látták az új részt, Az utolsó Jedik-et. Az IndieWire irányította rá a figyelmet, hogy mennyire fontos információt is közölt a hivatalos új Lucas Film magazin. Az újság egy egész cikket szentelt az új filmek fő gonoszának, Snoke-nak.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Ebben pedig már a legelején igen csak fontos és érdekes hírrel indít a cikkíró. Az alapfelállás szerint Snoke tanítványa Kylo Ren, aki bár gyakorlatilag egyértelműen a rossz oldalon áll, a kérdés koránt sem ennyire fekete vagy fehér. Most pedig tovább bonyolódik a helyzet: Snoke-nak Kylo Ren mellett legalább még egy másik tanítványa is van. A nagy kérdés innentől persze az, hogy ki lehet ez az illető? Találkoztunk-e már vele vagy csak később kapcsolódik be a történetbe? Mindez pedig hogyan is fog hatni a meglévő felállásokra? Találgatásokra fel!

Jövőre egyébként az új minta alapján ismét egy önálló filmet kapunk a fiatal Han Solo-ról. A történet pedig két év múlva folytatódik, bár egyelőre azt mondják, hogy a szóban forgó kérdésre még nem derül fény a IX. részben.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Filmtekercs Filmklub s03

Filmtekercs Filmklub

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés