Hírek

Izgalmas új nevek csatlakoztak a John Wick 4-hez

Újabb színészek csatlakoztak a John Wick 4. felvonásához, amely így még ígéretesebbnek tűnik.

Két casting hír is kijött pár napos különbséggel a legújabb John Wick háza tájáról. A látványos, hangulatos és igen csak erőszakos akciófilm franchise folytatásában a Távol-keleti harcművészet egyik legjelentősebb színészét is láthatjuk majd.

Az Ip Man-filmek főszerepeiből is ismert Donnie Yen ugyanis az egyik sztár, aki csatlakozott Keanue Reeves-hez.

Yen állítólag a címszereplő egy régi barátját alakítja majd, aki hozzá hasonlóan bérgyilkos. A másik újonc pedig az a Shamier Anderson, akit legutóbb a Netflix A potyautas című sci-fijében láthattunk.

A három színész mellett láthatjuk majd még Rina Sawayama japán-brit popsztárt is, aki évek óta próbálgatja szárnyait a színészkedés terén is. Legutóbb a Turn Up Charlie című Idris Elba-s sorozatban bukkant fel.

John Wick legújabb történetéről egyelőre nem tudni semmit, de várhatóan az eddig megszokott iramban és vizuális világgal várja a folytatás a nézőket. Az mindenképpen pozitív, hogy az első három filmet elkészítő Chad Stahelski ül ismét a rendezői székben. Ahogy a 3. etapot író Shay Hatten is visszatér a produkcióba Michael Finch oldalán.

A John Wick: Chapter 4 várhatóan jövő év májusában, pontosan május 22-én kerül majd a mozikba. Ezzel a dátummal pedig a rajongók úgy tűnik, végleg elköszönhetnek a dupla Keanu Reeves-premiertől, hiszen a szintén 4. felvonással jelentkező Mátrix már idén a mozikba kerül. Ha minden jól megy pont karácsonyra kapjuk meg Neo legújabb történetét.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com