Hírek

Izgalmasnak ígérkezik a Quantico

QUANTICO01Az AXN egyik újabb sorozatában, a Quanticóban bepillantást nyerhetünk az újonc FBI-ügynökök cseppet sem unalmas hétköznapjaiba, ráadásul egyikőjüket egy nagyszabású, New York városát célba vevő terrortámadás kitervelésével is meggyanúsítják.

A sorozat főszereplője a 34 éves indiai Priyanka Chopra, aki történelmet írt ezzel a szereppel, ugyanis nemcsak ő az első dél-ázsiai, hanem az első bollywoodi színésznő is, aki amerikai tévésorozatban kapott főszerepet. Chopra az 1989-es Baywatch sorozat mozifilm változatában is játszani fog, ezt jövő tavasszal láthatják a rajongók. A sorozat nem szűkölködik azonban helyes pasikban sem. Jake McLaughlin, aki katonai múlttal a háta mögött lett színész és Irakban is szolgált, igazi szívtiprót játszik, míg a 25 éves Graham Rogers, aki viszonylag újonc a szakmában, hozza a jóképű, szomszéd fiú típusát.

A kritikusok a Grace Klinika és a Homeland találkozásaként jellemezték a Quanticót, melynek alkotója az a Joshua Saffron, akinek a rendkívül szórakoztató Pletykafészek című sorozatot is köszönhetjük. Összeesküvős akció-thriller, avagy konspiráció minden szinten, váratlan fordulatok, kiszámíthatatlan karakterek, szerelmi afférok – ezt ígérik a Quantico alkotói.

További érdekesség, hogy a forgatás egy része a montreali Olimpiai Stadionban zajlott, amelyet nem zártak le, miközben az olimpikonok és paralimpikonok ugyanúgy edzettek, mintha nem lenne körülöttük éppen felvétel.

A Quantico első évada szeptember 6-ától minden kedden 21:00 órától látható az AXN csatornán.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya