Fókuszban Hírek

Izzik a levegő Brad Pitt és Marion Cotillard között – Allied előzetes

alliedMegérkezett az első teaser trailer Robert Zemeckis második világháborús romantikus drámájához.

Az Allied című filmben a hírszerző Max Vatan (Brad Pitt) a francia ellenálló Marianne Beausejour (Marion Cotillard) oldalán kémkedik a németek ellen. A közös munkából szerelem és házasság lesz, míg fel nem ébred a gyanú, hogy az asszony talán az ellenség ügynöke.

A filmet Robert Zemeckis rendezi, akinek a Vissza a jövőbe-filmek mellett a Forrest Gumpot vagy a Számkivetettet is köszönhetjük. Az egyperces teaser alapján lesz itt romantika, lövöldözés és robbantgatás is, a háború nyomására megingó bizalomból viszont még nem sokat láttunk. Az Allied mindenesetre igényes és nagyszabású filmnek tűnik – csak december 1-jéig kell várnunk, amíg megérkezik a magyar mozikba.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió.
Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..