Hírek

J.J. Abrams jelenti: készen van a Star Wars VII forgatókönyve

jj-abrams-sw7A Star Wars univerzum soron következő részéhez egy lépcsővel közelebb kerültünk, mivel a film rendezője (és egyben társírója Lawrence Kasdan mellett) bejelentette a forgatókönyv elkészültét – tudtuk meg a Comingsoon.nettől.

„Nagyon keményen dolgozunk, megvan a forgatókönyv és a forgatási előkészületekben is mélyen benne vagyunk. Azt mondom, teljes gőzzel előre!” – nyilatkozta nemrégiben Abrams. Reagált arra a mostanában felröppent pletykára is, miszerint a Breaking Bad sztárja, Jesse Plemons is esélyes lehet egy szerepre. A rendező megerősítette, hogy Plemonst meghallgatták, de arra is figyelmeztette a rajongókat, hogy sokkal több dolog történik a háttérben, mint ami a címlapokig eljut. Arra végül nem kívánt válaszolni, hogy Plemonsnak van-e bármi esélye arra, hogy megkapja a szerepet.

A pletykák szerint a Star Wars legújabb epizódja egy teljesen új generációra fog koncentrálni, de Mark Hamill, Carrie Fisher és Harrison Ford felbukkanása sincsen kizárva. A filmet hamarosan elkezdik forgatni, a mozikba pedig a tervek szerint 2015 december 18-án érkezik.

Piller Mónika

Piller Mónika az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve dán szakon. Szakdolgozatát az izlandi filmek és a globalizáció témakörében írta. Specializációja a skandináv film, a dokumentumfilm és az animációs film. Jelenleg a Magyar Televíziónál dolgozik szerkesztő-riporterként.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com