Hírek

J.J. Abrams jelenti: készen van a Star Wars VII forgatókönyve

jj-abrams-sw7A Star Wars univerzum soron következő részéhez egy lépcsővel közelebb kerültünk, mivel a film rendezője (és egyben társírója Lawrence Kasdan mellett) bejelentette a forgatókönyv elkészültét – tudtuk meg a Comingsoon.nettől.

„Nagyon keményen dolgozunk, megvan a forgatókönyv és a forgatási előkészületekben is mélyen benne vagyunk. Azt mondom, teljes gőzzel előre!” – nyilatkozta nemrégiben Abrams. Reagált arra a mostanában felröppent pletykára is, miszerint a Breaking Bad sztárja, Jesse Plemons is esélyes lehet egy szerepre. A rendező megerősítette, hogy Plemonst meghallgatták, de arra is figyelmeztette a rajongókat, hogy sokkal több dolog történik a háttérben, mint ami a címlapokig eljut. Arra végül nem kívánt válaszolni, hogy Plemonsnak van-e bármi esélye arra, hogy megkapja a szerepet.

A pletykák szerint a Star Wars legújabb epizódja egy teljesen új generációra fog koncentrálni, de Mark Hamill, Carrie Fisher és Harrison Ford felbukkanása sincsen kizárva. A filmet hamarosan elkezdik forgatni, a mozikba pedig a tervek szerint 2015 december 18-án érkezik.

Avatar

Piller Mónika

Piller Mónika az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve dán szakon. Szakdolgozatát az izlandi filmek és a globalizáció témakörében írta. Specializációja a skandináv film, a dokumentumfilm és az animációs film. Jelenleg a Magyar Televíziónál dolgozik szerkesztő-riporterként.

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya