Hírek

J. K. Rowling már a Legendás állatok 3. részén dolgozik

Rowling hivatalos honlapján hozta nyilvánosságra, hogy már gőzerővel dolgozik az ötrészesre tervezett Legendás állatok-sorozat harmadik epizódján.

Fél év múlva debütál a mozikban a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei, de J.K. Rowling már a sorozat harmadik részén dolgozik.

„Alighogy befejeztem a negyedik Galbraith-regényt, a Lethal White-ot, már írom is a Legendás állatok 3.forgatókönyvét. Aztán egy újabb gyerekkönyvet írok majd. Úgy hat éve foglalkozom ezzel a történettel (ami nem Harry Potter világában és nem a varázslóvilágban játszódik), úgyhogy éppen ideje leírni” – fogalmazott.

Az írónő arra is kitért, mennyi beleszólása van a Legendás állatok-filmekbe forgatókönyvíróként és producerként. Azt mondta: a Warner Bros. stúdió és David Yates rendező mindig meghallgatják észrevételeit, bár nem feltétlenül az övé az utolsó szó.

„Végső soron a rendező a felelős azért, hogy mit látunk a filmvásznon. Forgatókönyvíróként a legnagyobb hatásom a korábbi stádiumokban van a filmre.”

A Legendás állatok – Grindelwald bűntettei című filmet november 15-től láthatják a magyar nézők Eddie Redmayne, Johnny Depp, Jude Law, Katherine Waterston és Dan Fogler főszereplésével.