Hírek

J.K. Simmons és Michael Keaton is otthagyja az új King Kong filmet

jk-simmons A Kong: Skull Island címen futó legújabb King Kong film forgatási ideje egyre többet csúszik, így mind J.K. Simmons, mint Michael Keaton a távozás mellett döntött. Maradt viszont Tom Hiddleston, aki önmagában is eléggé húzónév lehet a produkcióhoz – írja a comingsoon.net.

A Legendary Pictures és a Universal közös projektének kezdeti időpontja állandóan csúszik, máig nincsen pontos dátumuk a starta, így Simmons és Keaton végül úgy döntött, kiszáll az alkotásból. A két színész hiánya egyértelműen fájón érinti a stúdiókat, noha a harmadik főszereplő, Tom Hiddleston továbbra is vállalja a szerepét.

Az új filmről sokat egyébként egyelőre nem tudni, elvileg King Kong misztikus és félelmetes otthonát szeretnék a készítők kissé közelebb hozni a nézőkhöz. Bár pont Simmons volt az, aki azt nyilatkozta, hogy a film a 70-es évek Detroitában játszódik majd, valószínűbb, hogy a helyszín ismét egy különleges sziget lesz annak hírhedt és legendás lakójával.

A film egyértelműen nem kíván remake lenni, inkább az eddig be nem mutatott időszakot szeretné megközelíteni. Jordan Vogt-Roberts (A nyár királyai) rendezi a Kong: Skull Island-et, míg a forgatókönyvet John Gatins és Max Borenstein jegyzi majd.

Hogy a távozó színészek helyére kiket gondolnak a készítők, egyelőre nem tudni, de az biztos, hogy gyorsan találniuk kell új embereket, ha a film 2017 márciusi bemutatójának dátumát tartani akarják.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com