Hírek

Jack Nicholson állítólag visszavonult a filmezéstől – pedig nem is

jack nicholson

Pár napja felröppent a hír, hogy Jack Nicholson memóriaromlása miatt otthagyja a hollywoodi filmgyárat – szerencsére a hír kacsának bizonyult.

„A Star magazin értesülése szerint a háromszoros Oscar-díjas színész csöndben visszavonult a filmezéstől memóriájának romlása miatt. A magazin egy bennfentes forrásra hivatkozva írta meg, hogy a 76 esztendős sztár már nehezen birkózik meg a szereptanulással, ezért nem vállal több filmet. A közelmúltban állítólag visszaadott egy szerepet a Nebrasca című filmben, amelyben egy idős alkoholista apát kellett volna alakítania. A producereknek azonban azzal magyarázta döntését, hogy nem érdekli a szerep.” – írta az MTI.

Való igaz, hogy A Ragyogás, A tégla, a Kínai negyed és a Lesz ez még így se! sztárja 2010-ben forgatott utoljára a Honnan tudod? című filmben Reese Witherspoon és Owen Wilson oldalán, ám Maria Shiver (az NBC munkatársa) hamar rácáfolt a felröppent pletykákra. Shiver elmondta, hogy Nicholson semmiféle memóriazavarral nem küzd és esze ágában sincs visszavonulni – épp ellenkezőleg, folyamatosan forgatókönyveket bújik és alig várja a következő projektet.

Ezek után ki tudja mi igaz abból a hírből, amit a minap egy német lap közölt a 83 éves Sean Connery-ről, aki állításuk szerint évek óta visszavonultan él New Yorkban és Spanyolországban, Alzheimer-kórban szenved és súlyos az állapota. 

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés