Hírek

Jack Ryan utolsó bevetése – megérkezett a 4. évad előzetese

Tom Clancy hőse, Jack Ryan az Amazon tévésorozatának negyedik évadával elköszön a nézőktől. A szezon hivatalos előzetese már megtekinthető.

Június 30-án, pénteken dupla epizóddal tér vissza az Amazon Prime sikersorozata, a Jack Ryan, amelyben John Krasinski alakítja a CIA legbátrabb elemzőjét. Az epizódok hetente érkeznek a streaming-szolgáltatóra, a zárásnak szánt negyedik évad azonban egészen karcsú lesz, mindössze hat epizódból áll majd. A finálé július 14-én debütál.

Ryan az utolsó szezonban már a CIA megbízott igazgatóhelyettesi posztját tölti be, akinek feladata egy belső és nemzeti korrupciós összeesküvés leleplezése. Hősünk egy drogkartell és egy terrorista szervezet összefonódását fedezi majd fel, miközben a korrupció mélységes mély üregében áskálódik.

A végén már abban a rendszerben is megrendül hite, amiért ez idáig küzdött.

John Krasinski mellett az állandó visszatérő Wendell Pierce, valamint Michael Kelly és Betty Gabriel megjelenésére is számíthatunk. Az első évadot követően pedig most először szerepel újra Abbie Cornish, aki Ryan egykori szerelmét alakította. Az új évadban fontos új karaktert alakít majd Michael Pena is.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com