Hírek

Jackie Chan és Sylvester Stallone egy filmben!

A két ikonikus akcióhős, Jackie Chan és Sylvester Stallone együtt fog szerepelni az Ex-Baghdad című akciófilmben a Deadline.com szerint.

80 millió dolláros költségvetésével el lesz Kína filmtörténetének legdrágább mozija, amit a Need for Speed és A bátorság törvénye készítője, Scott Waugh fog rendezni, a forgatókönyvet pedig a viszonylag ismeretlen Arash Amel készíti.

A történet egy kínai biztonsági őrről és egy amerikai extengerészről fog szólni, akik egy olajfinomítót ért támadás után kezdenek közös nyomozásba.

Ez lesz az első alkalom, hogy a két legendás színész közös filmben szerepel. Míg Chan a kínai, harcművészeti filmjeiről és vígjátékairól ismert nemzetközileg (legnagyobb sikerei közé tartozott a Csúcsformában trilógia, a Rendőrsztori és a Részeges karatemester), addig Syl a Rockynak köszönhetően vált egycsapásra közismertté, amit ráadásul ő maga is írt.

Bár mind a két színésznél régóta pedzegetik, hogy koruknak köszönhetően le kellene mondaniuk a klasszikus akciószerepekről, úgy, tűnik, ők még nem tervezik ezt. Chant legutóbb a Kung Fu Yoga című vígjátékban láthattuk korát meghazudtolóan harcolni, Stallone pedig az épp a mozikban látható A galaxis őrzői vol. 2.-ben bukkant fel, s valószínűleg a folytatásokban is láthatjuk majd.

 

Nardai Dorina

Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com