Hírek

Jaden Smith a NASA-nál

jaden_smith_nasaA környezettudatosságot reklámozza az amerikai médiumok számára készült új NASA-hirdetésben Jaden Smith, A Föld után című sci-fi sztárja.

Will Smith 14 éves fia, aki már egy sor hollywoodi produkcióban szerepelt, most az amerikai űrkutatási hivatal hirdetésében kamatoztatja népszerűségét. A csütörtökön megjelent közszolgálati reklámban új filmje – a magyar mozikban június 6-tól játszott – A Föld után képei és a NASA műholdjairól tájékoztató animációk is feltűnnek.

A videoüzenetben a kamasz sztár arról beszél, hogy a NASA tudósai a műholdrendszer segítségével követik a klímaváltozást és tanulmányozzák, hogy az emberiség hogyan hat a bolygóra. „A NASA-ban a tudósok, szakemberek jelenleg nap mint nap azon dolgoznak, hogy segítségükkel az emberek megtanulják, hogyan vigyázhatnának jobban az otthonukra, hogy sohase kelljen elhagyniuk” – mondja Jaden Smith az űrkutatási ügynökség honlapján.

Az A Föld után című, M. Night Shyamalan rendezésében készült film éppen arról szól, hogy apa és fia (Will és Jaden Smith) űrhajójával a Földön landol, ahonnan az emberiségnek már réges-régen el kellett menekülnie.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com