Hírek

Jake Gyllenhaal a Mount Everest ellen

everest Újabb izgalmas és látványos előzetest kapott a sztároktól hemzsegő Everest.

A katasztrófafilmet, amely egy a Mount Everestre feljutni igyekvő expedíció útját követi le, az a Baltasar Kormákur rendezi, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint a 2 kaliber, a Dermesztő mélység, a Csempészek, a Lélegezz! vagy a Fehér nászéjszaka. És meg kell hagyni, a rendező mellett igen csak ígéretes színészgárda áll a film mellett.

Jake Gyllenhaal oldalán látjuk még Josh Brolint, Jason Clarke-ot, John Hawkest, Robin Wrightot, Keira Knightleyt és Sam Worthingtont. Az előzetes alapján a férfiak másszák a hegyet, míg a nők az alaptáborban, illetve valahol otthon szurkolnak nekik. Noha a történet persze nem ennyire egyszerű, hiszen a bajok akkor kezdődnek, amikor egy hatalmas lavina és hóvihar szinte lehetetlenné teszi a továbbhaladásukat.

Bár erős látványvilággal és valószínűleg komoly érzelmekkel operál majd az Everest, egyelőre nem tűnik sokkal többnek a hasonló tematikájú testvéreinél. De várjuk ki a végét.

A filmet szeptember 17-én mutatják be a magyar mozikban.

https://www.youtube.com/watch?v=Nr5K-eO0g7U

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Horrort nem néz, mert fél tőlük.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés