Hírek

Jake Gyllenhaal és Vanessa Kirby szerepelnek a Suddenly című thrillerben, ami Cannes-ban kelt el

Suddenly-Vanessa-Kirby-Jake-Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal és Vanessa Kirby a Suddenly című thrillerben egy lakatlan szigeten rekednek. Író-rendező: Thomas Bidegain.

Ez egy ilyen nap: két másik casting hír után a Deadline alig pár órája tudósított arról, hogy az Oscar-jelölt Jake Gyllenhaal és a szintén jelölt Vanessa Kirby együtt szerepel majd a Suddenly (Hirtelen) című túlélő thrillerben. A film a virtuálisan megrendezett Cannes-i filmpiacon talált gazdára. A filmet a Studiocanal finanszírozza és belga-izlandi koprodukcióban készül.

A Suddenly rendezőként második nagyjátékfilmje lesz az elismert írónak, Thomas Bidegainnek, aki olyan filmek forgatókönyvét írta, mint A próféta, a Rozsda és csont, vagy a Testvérlövészek. A film Isabelle Autissier francia regényén alapszik.

A Suddenly főszereplői egy pár, akik egy szigetre sodródnak valahol az Atlanti-óceán déli részén.

A párnak meg kell küzdeni a szigettel az életben maradásért, ahogy az álomút hirtelen rémálommá válik. A regény a két főhős kapcsolatának dinamikájára koncentrál, ugyanakkor a modern társadalom számára is görbe tükröt mutat.

Jake Gyllenhaal és Bidegain ezelőtt már dolgozott együtt a Testvérlövészeken. A színész utoljára a Pókember: Idegenben képkockáin volt látható nagyvásznon Mysterio szerepében. A következő időszakban 9 filmjét jelentették be, kezdték forgatni, vagy már be is fejezték. Legközelebb Antoine Fuqua The Guilty filmjében találkozhatunk vele.

Vanessa Kirby karrierje A korona óta kiemelkedő felívelésben van. Szerepelt a legutóbbi, hatodik Mission Impossible filmben, ráadásul a hetedik és nyolcadik részt is forgatják. 2019-ben a Halálos Iramban spin-offjában, a Hobbs és Shaw-ban is szerepelt, egy évvel később pedig a Pieces of a Womanben. Mundruczó Kornél filmjében nyújtott alakításáért Oscarra is jelölték, Velencében pedig megnyerte a legjobb színésznőnek járó díjat.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com