Hírek

Jake Gyllenhaal lesz a főszereplője Guy Ritchie következő filmjének

Az apropót A bűnös remake-je adja.

A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, valamint a Blöff ikonikus rendezőjével, Guy Ritchie-vel forgatja következő filmjét Jake Gyllenhaal.

Még le sem csengett a Netflix A bűnös című filmje körüli figyelem, Jake Gyllenhaalt máris megtalálta a következő filmje. A Deadline értesülései szerint a színész jelenleg tárgyal Guy Ritchie új filmjének főszerepéről. A film egyelőre cím nélküli, de Ritchie írja és rendezi a Miramax gyártásában. A produkcióról egyelőre csupán annyit tudni, hogy igazodni fog a rendező vizuális stílusához.

Gyllenhaal továbbra is az egyik legfoglalkoztatottabb színész lesz Hollywoodban.

A bűnös című filmjének premierje a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon volt, a Netflixen pedig október 1-étől elérhető. A filmben Gyllenhaal kamatoztathatta színészi kvalitásait, hiszen – kritikusunk szerint – „az összes létező emberi érzelmen keresztülmegy a játékidő másfél órájában, méghozzá látványosan”. A színész a 2021-es Tony-díjátadón a szobrocskáig nem jutott el, de jelölést kapott a legjobb férfi főszereplő díjára a Sea Wall/A Life című darabért.

Segítségre szorul – A bűnös

Körülbelül egy tucatnyi film és sorozat áll Jake Gyllenhaal előtt, amit vagy bejelentettek, vagy előkészületi szakaszban jár. Főszerepet fog játszani Michael Bay következő thrillerében, az Ambulance-ben, amit 2022-re várhat a közönség. Szintén övé a főszerep a The Division videójáték filmadaptációjában, ahol Jessica Chastainnel játszhat együtt.

Guy Ritchie sem tétlenkedett az elmúlt időszakban. Idén debütált a mozikban az Egy igazán dühös ember, de a rendező máris több projektbe belekezdett. Hamarosan elkezdik forgatni az Úriemberek sorozatot, ami az azonos című mozifilmjén alapszik. Ígéretesnek tűnik a második világháborúban játszódó The Ministry of Ungentlemanly Warfare is, ami a frontvonal mögötti piszkos háborúról fog szólni.

A cím nélküli Miramax-Gyllenhaal filmet a tervek szerint az év végén már el is kezdik forgatni.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com