Hírek

Jake Gyllenhaal lesz Mysterio a Pókember: Hazatérés folytatásában

Jake Gyllenhaal mellett ismét szerepet kap Michael Keaton Keselyűként a Pókember: Hazatérés folytatásában.

A gonosz Mysterio szerepét kaphatja Jake Gyllenhaal a Pókember: Hazatérés folytatásában – értesült a variety.com. Az Oscar-jelölt Gyllenhaal először szerepelhet képregényfilmben.

A Sony és a Marvel stúdió közös vállalkozásában Michael Keaton Keselyű szerepében látható ismét. Pókembert, azaz Peter Parkert pedig újra Tom Holland alakítja. A szereposztás visszatérői között lesz Marisa Tomei is. A rendező ismét Jon Watts, a forgatókönyvet pedig Jonathan Goldstein és John Francis Daley írja. A film produceri feladatait Kevin Feige és Amy Pascal látja el.

A folytatás történetéről egyelőre semmit sem árultak el, ám a Variety úgy tudja, hogy a Sony és a Marvel szeretne két új vezető karaktert, egy férfi és egy női szereplőt.

A férfi szerepre mindenképpen egy hollywoodi sztárt akarnak, a női szerepre pedig a húszas éveiben járó színésznőt keresnek.

Gyllenhaal számos drámai szerepet eljátszott az utóbbi évtizedben, de mint mondta, semmi kifogása a zsánerszerepek ellen. Jelenleg Dan Gilroy horror-thrillerjén, a Velvet Buzzsaw című filmen dolgozik és a további neki szánt szerepeket igyekszik beilleszteni a naptárába. Úgy tűnik, hogy néhány munkája átcsúszik a jövő évre, ezért tudja elvállalni a Pókember-folytatást.

Mysterio Pókember legrégibb ellenségei közé tartozik, mivel az egykori kaszkadőr és a különleges effektusok szakértője profi bűnözőként mindent elkövet, hogy a helyére léphessen.

A színész legutóbbi filmjét, a Wildlife-ot a cannes-i filmfesztiválon is vetítették a kritikusok hete programban, ekkor készült a kritikánk is róla. The Sisters Brothers című westernfilmje pedig még idén a mozikba kerül.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com