Hírek

Jake Gyllenhaal egy telefonhívás nyomába ered

Jake Gyllenhaal az Éjszakai ragadozók című filmben.

Jake Gyllenhaal 5 év után ismét a Mélyütés rendezőjével, Antoine Fuquával dolgozik együtt. A színész ez alkalommal egy különös bűneset nyomába ered majd.

Jake Gyllenhaal és Antoine Fuqua a Deadline értesülései szerint 5 év után ismét közös filmen dolgozik majd együtt. A drámai elemekkel megtűzdelt thriller Gustav Möller A bűnös című rendezői bemutatkozásán alapul, aminek a premierje 2018 januárjában volt a Sundance fesztiválon. A választás olyan szempontból érthető, hogy a szokatlan bűnügyi történetre épülő film az év egyik meglepetéssikere volt.

Gyllenhaal és Fuqua korábban a 2015-ös Mélyütés révén dolgozott együtt. Ezúttal pedig Gyllenhaal a tervek szerint egy rendőrtiszt szerepében látható majd, aki egy segélyhívást követően egyre váratlanabb helyzetekbe keveredik.

Az adaptáció forgatókönyvét az a Nic Pizzolatto írja, akinek a nevét elsősorban a True Detective stáblistájáról ismerheti a szélesebb közönség.

A forgatást az év végére időzítik, ami alapján várhatóan viszonylag gyorsan érkeznek majd az újabb és újabb információk a projekttel kapcsolatban.

A jelenleg The Guilty munkacímmel futó film csak egy a sok közül, ami Gyllenhaal jelenlegi listáján szerepel. Ezt követően egy David Leitch rendezésével készülő videójáték-adaptációban, a The Divisionben Jessica Chastain mellett küzd majd bio-terroisták ellen.

A The Guilty premierje 2021-re várható, ami mellett Fuqua egy másik bemutatót is tervez az évre. A Mark Whalberg főszereplésével készülő Infinite eredetileg az idei év augusztusában került volna a mozikba, ám a megváltozott tervek szerint májusra került át a bemutató időpontja.

A Netflix tendenciája, hogy csak pár héttel azelőtt jelenti be premiereit, hogy a filmek elérhetővé válnának a szolgáltatásban. A koronavírus miatt egyébként kifejezetten célszerű megoldás miatt így a The Guilty bemutatójának pontos dátumát is sokáig rejtély övezi majd.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com