Hírek

Elképesztően betegnek ígérkezik Jake Gyllenhaal új filmje – Velvet Buzzsaw előzetes

Befutott a netflixes Velvet Buzzsaw előzetese, ami újra összehozta az Éjjeli féreg stábját.

Velvet Buzzsaw érkezését 2017 júniusában jelentették be, de nem lehetett túl sokat tudni róla. Annyi biztos volt, hogy Jake Gyllenhaal újra az Éjjeli féreg író-rendezőjével, Dan Gilroyjal és René Russóval dolgozik majd együtt a filmen. Russo és Gyllenhaal mellett feltűnik még szereplőként John Malkovich, Toni Collette és a Stranger Thingsből ismert Natalia Dyer is. A cím, azaz a velvet buzzsaw angolul egy expliciten szexuális tartalmú kifejezés, ami az orális szexhez kapcsolódik, de maga a film egyébként a művészetről szól. Abszurdnak, netán bizarrnak hangzik?

Nézd meg az előzetest, és végképp össze fogsz zavarodni!

Velvet Buzzsaw őrülete február elsején érkezik a Netflixre!

Avatar

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..