Hírek

James Cameron rebootolja a True Lies – Két tűz között filmet

két tűz között

Az 1994-es filmet a CBS csatorna adaptálja televízióra.

James Cameron 1994-es filmje, a True Lies – Két tűz között tévéadaptációt kap a CBS-től – írja a The Hollywood Reporter. Cameron executive produceri szerepet kapott, a pilotot Matt Nix rendezi McG-vel együtt.

A filmben Arnold Schwarzenegger és Jamie Lee Curtis játszotta a főszerepet. A sorozat szereplőiről még nincs hír.

A ’94-es blockbustert már többször is megpróbálták újraforgatni az eltelt huszonöt évben. A 20th Century Fox már 2017-ben is fejlesztett egy korai projektet, 2019-ben pedig arról láttak napvilágot hírek, hogy talán a Disney készít sorozatot belőle. A CBS mostani produkciója sem tökéletesen biztos még: egyelőre csak tesztelik a projekt életképességét.

Ha megvalósul, legalább a sorozat pilotjának ugyanaz lesz a története, mint ami a film felvezetése volt: egy kihűlő házasságban élő feleség felfedezi, hogy unalmas férje valójában nemzetközi szuperügynök, és a felfedezés olyan kalandokba sodorja, amire sosem számított volna – és talán a házasságát is megmentheti.

A film csaknem 400 millió dollárt (költségvetése háromszorosát) gyűjtötte össze 1994-ben, ami kifejezetten tiszteletre méltó értéknek számított akkor; Jamie Lee Curtis pedig Golden Globe-ot nyert érte legjobb színésznőként. Már Cameron filmje is adaptáció volt, egyébként: az abszolút eredeti egy 1991-es francia komédia volt.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés