Hírek

James Cameron reméli, hogy kifullad a Bosszúállók franchise

James Cameron úgy véli, túlságosan is dominálja napjaink sci-fijeit a Marvel szuperhős csapata.

Úgy tűnik, a jövőre érkező Bosszúállók filmben egyesítik utoljára erejüket ebben a formában kedvenc szuperhőseink. A negyedik részről egyenlőre nem sokat tudni, ám minden bizonnyal a jövő héten érkező Végtelen háború után okosabbak leszünk a rejtélyes szuperprodukció részleteit illetően. A Marvel Cinematic Universe húzófilmjei, a minden szálát egybe varró Bosszúállók-mozik feltételezhetően leszállóágban vannak, de van olyan rajongója a sorozatnak, aki ennek kifejezetten örül.

Ő pedig nem más, mint a Terminátor-filmek és az Avatar ünnepelt rendezője James Cameron. „Remélem hamar elfárad a Bosszúállók széria. Nem mintha nem kedvelném ezeket a filmeket. Csak annyi más sztorit el lehet mesélni azon kívül, hogy pár szupererős férfi küzd életre halálra és közben lezúz egy várost.” –  nyilatkozta Cameron.

A rendező a készülő négy Avatar filmmel kapcsolatban is megosztott részleteket, úgy nyilatkozott a történet sokkal inkább a generációk és családok kapcsolatáról fog szólni, hasonlóan A keresztapa filmekhez.

A Bosszúállók: Végtelen háború április 6-án kerül bemutatásra a hazai mozikban.

Avatar

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya