Hírek

James D’Arcy és Michael Angarano is benne lesz Nolan új filmjében

A Wes Anderson filmjeit idéző sztárparádét felvonultató Oppenheimer stábjához csatlakozott James D’Arcy és Michael Angarano.

Mint ahogy azt már írtuk, a Oppenheimer főszerepét Cillian Murphy alakítja, hozzá csatlakozott Robert Downey Jr., Matt Damon, Emily Blunt, Kenneth Branagh, Florence Pugh, Rami Malek és Benny Safdie is. A Collider jelentése szerint a Bosszúállók: Végjátékból és a Carter ügynök Edvin Jarvisaként elhíresült James D’Arcy és a This is us Nick-jeként ismert Michael Angarano is beszállt a filmbe. Kétségtelenül ez a film lesz Nolan egyik legmonumentálisabb szereplőgárdát felvonultató alkotása, szinte minden héten kijön egy újabb híres stábtag neve.

Angaranót egyelőre az épp negyedik évaddal futó This is us-ban láthatjuk, amiért 2019-ben Emmy-jelölést kapott. De szerepelt már az Almost Famousben, az Angol tanárnőben és a Disney Sky High című filmjében is. Az Oppenheimer az első filmszerepe a 2018-as In a Relationship óta. Ami D’Arcyt illeti, neki a ismét lehetősége lesz együtt dolgozni Nolannel, hiszen mellékszerepelt a Dunkirkben.

Nolan atombomba atyáról szóló filmjét az Universal gyártja majd.

Incze Kata

Incze Kata 2018-ban végzett a kolozsvári Sapientia filmkészítés szakán, mester tanulmányait is ott folytatta. Jelenleg diplomafilmjét készíti, rendezőasszisztensként dolgozik és rendszeresen publikál a Filmtetten is. Szereti a hollywoodi reneszánszt, az amerikai független filmeket és mindent, amiben sokat beszélnek és mégis izgalmas.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com